fbpx
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Sundae spécialité coréenne

Connaissez-vous le « Sundae » (순대)?

Le « sundae » est une saucisse de “sang” de porc (intestin qui est garni de sang, de riz, de nouilles transparentes et de légumes). Avant la guerre de Corée, de la viande était utilisée mais après la guerre dû au fort coût de celle-ci, les nouilles ont pris la place. Actuellement le « Sundae » à base de nouilles est le plus consommé en Corée du sud. Il existe, de plus, une soupe de « Sundae » (« Sundae-Guk » 순대국) mêlant un bouillon, les saucisses de porc et des légumes.