fbpx
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Le « Rabokki »

le Rabokki spécialité coréenne

Connaissez-vous le « Rabokki » (라볶이)?

Le « Rabokki » est un mélange entre les Ramyeon (Nouilles instantanées) et le « Tteokbokki » (plat épicé à base de gâteaux de riz). Plat très facile à cuisiner et peu coûteux, il est souvent commandé dans les restaurants ou cuisiné par les étudiants. Un oeuf, du « eomuk » (어묵, pâte de poisson) et du chou sont aussi ajouté au plat. Comme les ramyeon, il est possible de combiner le « Rabokki » avec du fromage.