fbpx
capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Le « Bingsu »

Connaissez-vous le « Bingsu » (빙수)?

Le « Bingsu » est l’un des desserts les plus réputés en Corée du Sud mélangeant de la glace pilée avec des ingrédients sucrés tels que des haricots rouges, du chocolat, de la fraise, de la mangue ou quelques fois des parts de cheese-cake. Ce dessert est consommé autant en été, dû à la forte chaleur, qu’en hiver, pour adapter son corps au froid. Le « Patbingsu », spécialité aux haricots rouges, est la variété la plus ancienne ayant été créé sous la dynastie Joseon (1392–1910).