fbpx
capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Crêpe coréenne : Pajeon!

Aujourd’hui, nous vous présentons les Pajeon !
Les Pajeon sont des crêpes coréennes généralement aux oignons coréens. En effet  « pa » signifie « oignon vert » et « jeon » fait référence à des légumes, viandes ou fruits de mer mélangés à de la pâte à crêpe. Ici, vous pouvez admirer une Pajeon aux crevettes, un vrai délice !

blog pajeon coréen

Les Pajeon sont généralement dégustées par temps de pluie avec du Makgeolli. C’est un alcool de riz coréen doux, laiteux et gazeux.
Vous pouvez bien évidemment en manger quand il fait beau aussi ! Un plat si délicieux se déguste à n’importe quel moment de l’année.