+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Le « Pajeon »

Le PAJEON spécialité coréenne

Connaissez-vous le « Pajeon » (파전)?

Le « Pajeon » est un plat à base de farine, d’œufs, de poireaux et autres ingrédients. Du bœuf, porc, kimchi ou fruits de mer sont aussi très souvent intégrés dans ce plat. Le « Pajeon » contenant des fruits de mer est appelé « haemul-pajeon » (해물파전) et est très populaire aux bords de mer, notamment à Busan.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Commentaires récents