+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login
+33(0)6 3321 8752 capcoree@gmail.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Le « Heuk Dwiji »

LE HEUK DWIJI spécialité coréenne

Connaissez-vous le « Heuk Dwiji » (흑돼지)?

Le « Heuk Dwiji » ou encore porc noir est un des plats/viandes les plus populaires et connus de l’ile de Jeju. Servi avec du kimchi, des oignons, des feuilles de salade et autres, le porc noir est cuit au barbecue. Le meilleur moyen de le manger est d’envelopper un morceau dans une feuille de salade avec du kimchi et du riz.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Commentaires récents